Nissenhut

Nissenhut

Bijzonder overnachten in onze unieke Nishut.

De ronde vorm, het houtgebruik en de industriële uitstaling geven veel warmte binnen en buiten. De klimop aan de buitenzijde zorgt ervoor dat deze uiteindelijk helemaal op gaat in de natuur.
Een zeer knus en bijzonder verblijf voor 6 tot 8 personen op een camping in een mooi bosgebied van 10 hectare waar je even helemaal tot rust kunt komen.

De nishut heeft een industriële uitstraling doordat de spanten in het zicht zijn. Het vele houtwerk zowel binnen als buiten geeft het een natuurlijke sfeer. Je komt binnen in het woon- en leefgedeelte. Hier bevindt zich tevens de kleine keuken. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers met een eenpersoons boxspringbed en 1 slaapkamer met een stapelbed. Ook is er een slaapzolder aanwezig met een 2 persoonsmatras. Er is een douche-ruimte met extra wastafel, toilet is in een apart ruimte De Nis hut is goed geïsoleerd en beschikt over een warmtepomp en vloerverwarming.

Gezellig terras waarvan een gedeelte overkapt is en wanneer het weer het toelaat is er de mogelijkheid om een vuurtje te maken. Unieke ligging op onze camping in een mooi bosgebied van 10 hectare. Op het terrein is een visvijver aanwezig en een paddepoel. De Zuiderwaterlinie wandelroute grenst aan de camping. Voor de kleintjes is er in de zomermaanden een zwembadje, er zijn een aantal speelplaatsen met zand-waterpompen en een kabelbaan. Het mooie vestingstadje Grave ligt op 3 kilometer afstand en Nijmegen slechts op 15 kilometer afstand. Vlakbij de camping is er een zwemplas met strandje dat gelegen is tussen natuurgebied de maashorst en Het Raamdal.

Tarieven

Voor tarieven en beschikbaarheid  graag contact opnemen met 0683440301

Aankomst vanaf 15:00 – vertrek 10.30 uur 

aankomst en vertrek op vrijdag-maandag  

Huisdieren toegestaan tegen betaling a € 25
Dekbedden en kussens aanwezig, bedlinnen optioneel. € 7,00 p.p
Gratis wifi rondom de kantine